Vi kan erbjuda boende i enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum. Vi tar även emot större grupper.
Vi har lokaler för såväl bröllopet, 50-års kalaset, firmafesten, barnkalas eller kursverksamheten. Det mesta går att ordna, så prata med oss!
Vill du boka rum för övernattning eller behöver ni en rymlig och trevlig lokal för en fest eller konferens? Här hittar ni priser och möjlighet att boka!
På Alnö utanför Sundsvall finns Stornäset, mitt i naturen nära hav och strand. Men även nära till såväl Birsta som Sundsvall centrum.
 


Välkommen till Stornäset- Pensionat & Vandrarhem


Prisvärt boende i Sundsvall beläget på Alnö vid Stornäsets naturreservat i vackra omgivningar med trivsamma strövområden. Nära till Sundsvalls nöjen och Birsta köpcentrum med shopping utöver det mesta.

Övernattning eller fest. Känn dej som hemma på Stornäset i lantlig miljö och fjärran från vardagens stress och krav. På Stornäset kan ni med fördel fira ert bröllop eller annan festlighet. Vare sig du fyller år, ska arrangera ditt eller andras bröllop eller har ett evenemang för företaget kan du med trygghet vända dig till oss. Tillsammans ser vi till att just ditt evenemang blir så lyckat som du har föreställt dig.